Еколошка едукација со ученици од прво одделение од ООУ Даме Груев

02.12.2023
Запознајте го Националниот парк Пелистер
Едукатори: Виолета Сотировска и Елена Џима Терзиевска

Повеќе слики можете да прегледате на нашиот социјален профил на facebook на следниот линк