Донирање на новогодишни пакетчина во Центарот за едукација со посебни потреби во ООУ Ѓорѓи Сугарев

21.12.2023
Националниот парк Пелистер донираше новогодишни пакетчина во Центарот за едукација со посебни потреби во ООУ Ѓорѓи Сугарев.