Донирање новогодишни пакетчина во Дневен Центар за лица со интелектуална или телесна попреченост во Ресен

28.12.2023
Националниот парк Пелистер донираше новогодишни пакетчина во Дневен Центар за лица со интелектуална или телесна попреченост во Ресен.