Проект:”Роботиката вчера, денес, утре и влијанието врз климатските промени”

Проект:”Роботиката вчера, денес, утре и влијанието врз климатските промени”

Националниот парк Пелистер вчера беше домаќин на ОУ Климент Охридски од Битола во рамките на Еразмус + проект:”Роботиката вчера, денес, утре и влијанието врз климатските промени”.
🌲Земји учесници Белгија, Италија, Португалија, Шпанија, Италија, Хрватска, Кипар, Бугарија, Турција. Во посета беа 64 учесници.