Për Parkun

Historia dhe Kultura Historia është pjesë e asaj që kemi qenë, kush jemi tani dhe kush do të jemi. Gjatë shqyrtimit të këtyre faqeve, shpresojmë që të gjeni atë që kërkoni – por edhe më e rëndësishmja, ne shpresojmë që të zbuloni diçka që ju befason. Ne ju ftojmë të mësoni më shumë rreth historisë dhe si mënyrës se si punon Shërbimi i Parkut Kombëtar për ta ruajtur atë. Pelisteri u shpall Park Kombëtar më 30 nëntor 1948 me një ligj të miratuar nga Presidiumi i Republikës Popullore të Maqedonisë.…

Të gjitha Lajmet

Monumente dhe ngjarje kulturore

Multimedia