Shtegu ekstrem i biçikletave: Kopanki – Pushimore për fëmijë

Shtegu ekstrem i biçikletave: Kopanki – Pushimore për fëmijë

Shtegu ekstrem i biçikletave: Kopanki – Pushimore për fëmijë

Ky shteg fillon në 1.610 metra mbi nivelin e detit dhe mbaron në 1.270 metra mbi nivelin e detit në Pushimoren e Fëmijëve.

Extreme Bike Club nga Manastiri ka qenë një organizator aktiv dhe mirëmbajtës i pistës Downhill në Pelister për shumë vite, ku zhvillohen garat ndërkombëtare për kupa. Në Pelister, gara të tilla zakonisht mbahen në qershor.

 

Gara Hamachi Pelister Downhill # 7 u zhvillua në 3 qershor 2019 në Pelister. Këto gara adrenaline zhvillohen me gjithë mbështetjen  e Parkut Kombëtar Pelister.

Downhill-i tjetër është planifikuar për në Shtator 2020.