Parku Kombëtar Pelister ushqen gjahun gjatë dimrit

14.12.2023

Në Parkun Kombëtar të Pelisterit, ushqimi i gjahut kryhet në periudhën e dimrit (dhjetor dhe janar). Për shkak të kushteve të jashtëzakonshme të motit kemi kryer ushqime shtesë. Ushqyerja kryhet sepse ka mungesë ushqimi në periudhën e dimrit. Aktiviteti realizohet me misër, grurë për kafshë të vogla dhe të mëdha. Qindra kilogramë kokrra ushqimore kanë mbetur në disa pozicione në lokalitetin PELISTER.

   

Posted in