Faleminderit për dhurimin e vlefshëm të një automjeti për Parkun Kombëtar Pelister nga Fondacioni Natyror Prespa Ohër (PONT)

06.12.2023
Me emocionet dhe mirënjohjen më të sinqertë, pranojmë dhurimin tuaj të vyer të një automjeti për Parkun Kombëtar Pelister nga Fondacioni Natyror Prespa Ohër (PONT).
Kjo makinë do të luajë një rol të rëndësishëm në lehtësimin e aktiviteteve tona dhe do të na mundësojë të arrijmë qëllimet tona më mirë dhe më efikase. Mbështetja juaj do të thotë shumë për ne dhe ne e vlerësojmë përkushtimin tuaj për punën tonë.
Posted in