Të gjitha Lajmet

Për shkak të mungesës së ushqimit, Parku Kombëtar Pelister ushqen gjahun e vogël dhe atë të madhe.

Për shkak të mungesës së ushqimit, Parku Kombëtar Pelister ushqen gjahun e vogël dhe atë të madhe.

02.02.2024 Sektori i mbrojtjes dhe monitorimit të burimeve natyrore në Parkun Kombëtar Pelister ka disa ditë…

Dhurimi i një pakete për Vitin e Ri për Qendrën Ditore për personat me aftësi të kufizuara intelektuale ose fizike në Resnjë

Dhurimi i një pakete për Vitin e Ri për Qendrën Ditore për personat me aftësi të kufizuara intelektuale ose fizike në Resnjë

28.12.2023 Kombëtar Pelister i dhuroi sot një paketë për Vitin e Ri Qendrës Ditore për personat…

Monitorimi dhe ruajtja e vlerave kyçe në Park Kombëtar Pelister

Monitorimi dhe ruajtja e vlerave kyçe në Park Kombëtar Pelister

28.12.2023 Me kënaqësinë më të madhe, shprehim mirënjohjen tonë të sinqertë për Fondacionin PONT për mbështetjen…

Dhurimi i pakos për Vitin e Ri për Qendrën për Arsim me Nevoja të Veçanta në Shkollën Fillore Gjorgi Sugarev

Dhurimi i pakos për Vitin e Ri për Qendrën për Arsim me Nevoja të Veçanta në Shkollën Fillore Gjorgi Sugarev

21.12.2023 Parku Kombëtar Pelister i dhuroi një pako për Vitin e Ri Qendrës për Arsim me…

Parku Kombëtar Pelister ushqen gjahun gjatë dimrit

Parku Kombëtar Pelister ushqen gjahun gjatë dimrit

14.12.2023 Në Parkun Kombëtar të Pelisterit, ushqimi i gjahut kryhet në periudhën e dimrit (dhjetor dhe…

Mbështetje financiare nga fondi i natyrës Prespa – Ohër (PONT) për blerjen e uniformave dhe këpucëve të reja për punonjësit e departamentit teknik në Parkun Kombëtar Pelister.

Mbështetje financiare nga fondi i natyrës Prespa – Ohër (PONT) për blerjen e uniformave dhe këpucëve të reja për punonjësit e departamentit teknik në Parkun Kombëtar Pelister.

11.12.2023 Për një kohë të gjatë punonjësit e departamentit teknik në Parkun Kombëtar Pelister nuk kanë…

Dorëzimi i projektit i mbështetur nga Programi INTERREG IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Greqi – Maqedonia e Veriut 2014-2020

Dorëzimi i projektit i mbështetur nga Programi INTERREG IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Greqi – Maqedonia e Veriut 2014-2020

08.12.2023 Më datë 07.12.2023 në Parkun Kombëtar Pelister, u dorëzua projekti i mbështetur nga Programi INTERREG…

Faleminderit për dhurimin e vlefshëm të një automjeti për Parkun Kombëtar Pelister nga Fondacioni Natyror Prespa Ohër (PONT)

Faleminderit për dhurimin e vlefshëm të një automjeti për Parkun Kombëtar Pelister nga Fondacioni Natyror Prespa Ohër (PONT)

06.12.2023 Me emocionet dhe mirënjohjen më të sinqertë, pranojmë dhurimin tuaj të vyer të një automjeti…

Punëtoria për Harmonizimin e praktikave të menaxhimit të pyjeve të përcaktuara në planet pyjore për njësinë pyjore “Vrtushka” me planin e menaxhimit të PK Pelister

Punëtoria për Harmonizimin e praktikave të menaxhimit të pyjeve të përcaktuara në planet pyjore për njësinë pyjore “Vrtushka” me planin e menaxhimit të PK Pelister

05.12.2023 Punëtoria për Harmonizimin e praktikave të menaxhimit të pyjeve të përcaktuara në planet pyjore për…

Edukim mjedisor me nxënës të klasës së parë nga OOU Dame Gruev

Edukim mjedisor me nxënës të klasës së parë nga OOU Dame Gruev

02.12.2023 Njihuni me Parkun Kombëtar Pelister Edukatore: Violeta Sotirovska dhe Elena Jima Terzievska Më shumë foto…

U festuan 75 vjetori i Parkut Kombëtar Pelister

U festuan 75 vjetori i Parkut Kombëtar Pelister

30.11.2023 Parku Kombëtar “Pelister” nga Manastiri shënon 75 vjet që kur është shpallur parku i parë…

Të gjitha Lajmet