Vende arkeologjike

Zona e mbuluar nga Parku Kombëtar Pelister është një palimpest i vërtetë i shkruar dhe rishkruar vazhdimisht nga historia. Atje për çdo vizitë në Pelister është një eksperiencë e re dhe një kërkim për të dhëna të reja historike