Kërpudha – Çezma në pemë

Kërpudha – Çezma në pemë

Kërpudha është një zonë e vogël e sheshtë në Pelister menjëherë pas hyrjes në Parkun Kombëtar. Ka disa karrike të mbuluara dhe tavolina me strejë, dhe një burim që rrjedh nga një pemë e vjetër e thatë. Vendi është destinuar për rekreacion dhe shumica e banorëve të Manastirit vijnë këtu për të pushuar dhe freskuar në ditët e nxehta të verës ose në pushime. Ndodhet në një lartësi prej 1.000 metrash dhe ka një qëllim rekreativ.